tag:blogger.com,1999:blog-2177204884138497133.post2461615657264565625..comments2023-08-24T01:41:05.367-07:00Comments on Kjøkkenhelter: Bønner og anfektelserSyltegeekhttp://www.blogger.com/profile/17119878508959100273noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2177204884138497133.post-45726476774265313282019-01-08T02:21:33.087-08:002019-01-08T02:21:33.087-08:00I dag tror jeg jeg skal koke bønnerI dag tror jeg jeg skal koke bønnerHildegunn_https://www.blogger.com/profile/03110910467786336313noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2177204884138497133.post-4228123005015764612013-03-13T03:32:33.536-07:002013-03-13T03:32:33.536-07:00Den boka er det lureste jeg har kjøpt på lenge! An...Den boka er det lureste jeg har kjøpt på lenge! Anbefales varmt!<br /><br />Ja, trikset er å enten koke bønnene i buljong eller å koke bønnene sammen med de samme tingene en ville ha kokt buljong av. Det siste er kjappest og greiest. <br /><br />Også olje. Også salt. Også nom. <br /><br />Jeg bruker forresten ikke akkurat toskanske mengder olje, men sjøl om jeg så gjorde er det jo ikke så verst sunt til saus å være. Syltegeekhttps://www.blogger.com/profile/17119878508959100273noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2177204884138497133.post-42103685392413094792013-03-13T02:54:52.503-07:002013-03-13T02:54:52.503-07:00å, nå fikk jeg lyst på den boka! Er hovedtrikset a...å, nå fikk jeg lyst på den boka! Er hovedtrikset at man koker bønnene med buljong i vannet? Det er akkurat det problemet jeg også har hatt med bønner (og veggismat forøvrig), det blir fort litt kjedelig, iallfall hvis det skal være noenlunde sunt (masse ost og rømme har en tendens til å få det meste til å smake bedre). Jeg har stort sett brukt bønner til indisk (type: kikerter i korma, for da er det masse smak i resten, men kokosmelk er ikke akkurat slankemat da). Fikk lyst på boka!Malihttps://www.blogger.com/profile/02625501753626676698noreply@blogger.com