Wednesday, June 3, 2009

Fruktsalat, dag 2 - varm kanel

Jeg har ikke noe godt utgangspunkt. Jeg har nøyaktig de samme ingrediensene som i går, og er i et elendig humør. Frokost høres ut som noe en eller annen har funnet på for å plage mennesker, og de stygge orda sitter løst.

Jeg har ikke lyst til å teste ut proteinplanen. Det eneste jeg egentlig har lyst på til frokost er en varm havregrøt stinn av kanel og eple, men havregrøt er ikke fruktsalat. Men hva er egentlig forskjellen? Havre?

Jeg skjærer opp to epler og sju-åtte valnøtter og blander det med noen spiseskjeer soyayoghurt og en halv teskje kanel - og hiver hele stasen i mikroen et minutt. Fruktsalatens ytterste grense er nådd, og jeg liker den. Dagen er mange hakk bedre nå.


Dette er dag 2 i serien 7 dagers frokostfruktsalat.

3 comments:

tanteMy said...

Har du ikke kommet deg på butikken i morgen heller, skal jeg sannelig handle for deg. Dette prosjektet fortjener gode ingredienser.

På en frossen dag, tror jeg forresten jeg ville skåret fersk ingefærrot i skiver, kokt den ( m kanelstang?) og blandet kokt rot og ingefær i fruktsalaten. Ville det vært lov?

Syltegeek said...

Ja, så lenge frukt er hovedingrediens er det meste lov. Og det hørtes godt ut.

tanteMy said...

Har tenkt litt... Selv kokt ingefær er jo temmelig fast, den må nok hakkes i små-små terninger. Er jo det jeg pleier å gjøre.